sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Maaliskuun haalintoja

Hei kaikille,
tässä muutamia ostoksia maaliskuun ajalta. Kuten kuvasta näkyy, aika moni niistä on Lumenelta. Mielestäni Lumene on onnistunut tuotteidensa brändäämisessä todella hyvin, ja uudet tuotteet ovat kauniita pakkauksiltaan. Lumenea tulee osaltaan ostettua enemmän nyt, kun eläinkokeet sulkevat useat aikaisemmin käyttämäni kosmetiikkatuotteet pois ja Lumenea on helposti saatavilla myös marketeissa.


Lumenen Lähde misellinveden ostin kokeiluun Alpadermin misellinveden loppumisen jälkeen. Tätä käytän pääasiassa silmämeikkien puhdistukseen, mutta yhä useammin olen tarttunut tähän myös kasvovettä valitessani. Sisältää pohjoista lähdevettä sekä koivun mahlaa. Otin saman tien kokeiluun kaikista isoimman koon, jolla oli hintaa 15,90e /500ml.

Highlighteriksi ostin kokeiluun Lumenen Nordic Light valopisarat. Tämä on siis nestemäinen tuote jota voi halutessaan käyttää joko korostustuotteena tai vaikka poskipunana tai sekoittaa halutessaan vaikka meikkivoiteeseen iholle hehkua tuomaan. Tämä oli tarjouksessa Emotionissa hintaan 24,90e.

Markettien eläinkokeettomat kohtuuhintaiset hiusten lämpösuojat ovat harvassa, joten kokeiluun otin tämän XZ:n muotoilusuihkeen. Lämpösuoja on itselle sellainen tuote, jonka tulee ostaneeksi siksi koska sitä on pakko käyttää jos haluaa hiuksensa hyväkuntoisena päässään pitää muotoilurautoja käyttäessä :D Tuote sisältää 4 ominaisuutta: lämpösuojan, joustavan pidon, kiillon ja volyymin. Sietää kokeilla 4,90e hintaan. Tuotetta putelossa on 150ml.

Lorealin meikkivoiteen tilalle kokeilen tätä Lumenen Matte Foundationia sävyssä Ivory. Tätä on ollut mulla käytössä ennen Lumenen uudistumistakin ja muistaakseni tämä meikkivoide oli erinomainen, en tiedä miksi ei ole tullut ostettua lisää. No ehkä muistan sen tätä käyttäessäni. Hinta oli 13,90e eli hyvinkin kohtuullinen.

-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti