perjantai 30. maaliskuuta 2018

Mary Lou Manizer (The Balm)

Heips!

Kävin miettimään että olenkohan koskaan postannut teille mun toisesta lemppari highlightistä? En ole tainnut.


Tässä se kuitenkin on. The Balmin ihana Mary Lou Manizer highlighter, joka on varmasti tuttu monista blogeista. Tää on vaan niin hyvä.

Ostin tämän itsekin sen vuoksi että näin tätä hehkutettavan useissa blogeissa. Tämä on siis puuterituote jota voi käyttää luomivärinä ja korostuspuuterina. Cocopandan sivuilla neuvovat että tätä voi levittää koko kasvoille ennen illanviettoa, mutta en haluaisi näyttää discopallolta sillä se on epäilemättä efekti jonka tällä saa siinä tapauksessa aikaan :D


Puuteri selkeästi kallistuu enemmän kellertävään/kullanhohteiseen sävyyn iholla. Tällä saa halutessaan todella näyttävän efektin ja huolellinen häivytys on kyllä erittäin tärkeää. Laitan tätä usein työpäivinäkin (silloin kun jaksan meikata) iholle väriä ja hehkua tuomaan.

Tämä highlighter on sellainen jonka uskaltaisin ostaa miltei kenelle tahansa highlightereitä käyttävälle lahjaksi, sillä uskon tämän sopivan todella monelle ihonsävylle.


Tuossa on iholle swatchattu muutaman kerran sipaisu tätä kyseistä highlighteriä. On se vaan hurjan kaunis, ja todella kaiken hehkutuksen ja rahan arvoinen.
Cocopandalla tämä löytyy hintaan 15e, näyttäisi olevan alennuksessa! Ostaisin muuten mutta tuote on niin riittoisaa runsaasta käytöstä huolimatta että jää nyt hyllyyn :)

-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti