maanantai 26. maaliskuuta 2018

Pip Box tammikuu 2018

Moikka kaikille!

Ja pahoittelut ihan älytöntä postaustaukoa. Mulla oli jonkinlainen kosmetiikkamasennus meneillään, käytin kosmetiikkatuotteista lähinnä kasvopesua, kasvovoidetta ja ripsiväriä miltei kuukauden ajan. Jostain syystä ihon hoito ja itsensä laittaminen ei kiinnostanut lainkaan. Eikä oikeastaan mikään muukaan. Nyt hieman kun aloin taas virkistyä ja palata ennalleni niin päätin palata bloginkin pariin. :) Edes loppuneita en ole jaksanut lajitella, olen ne kyllä säästänyt.. Mutta jossain vaiheessa laitan eetteriin 3 kuukauden loppuneet tuotteet.

Mutta no nyt tammikuun Pip Boxin pariin :)


Pakollinen aloituskuva.


Kuvassa on kaikki muut paitsi mukana tullut karkkipussi (syöty :D)

Tällä kertaa boksista löytyi arganöljyä, luomiväri, huulipuna, kasvonaamio, päivävoide ja sivellin.


Akamutin kasvonaamio on jauhemaisessa muodossa joka tuoksuu suklaalle ja vaahtokarkille. Tämä on sellainen johon sekoitetaan vesi. Akamuti on pieni yritys jossa tuotteet valmistetaan alusta lähtien itse. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita tai mitään ylimääräistä. Sisältää kaakaota, ruusua, punaista savea ja vaahtokarkkia! :D Hinta on vain 3£.

Oma kommentti: Aivan huikea tarina tuotteen takana. Jos tuote on hyvä niin ehdottomasti aion tutustua Akamutiin merkkinä paremmin. Todella hienoa että jokainen tuote on tehty alusta lähtien itse mutta silti hinnat ovat maltilliset ja edulliset. Jos etsisin joululahjaideaa, niin tässä todella olisi potentiaalinen sellainen.


Tässä putelissa ainesosana on yksinkertaisesti kylmäpuristettu arganöljy. Tätä voi käyttää niin kasvoille, hiuksille kuin kropallekin. Hinta on 1.50£ eli aivan todella edullinen.

Oma kommentti: Mulla on jonkinlainen katastrofi meneillään öljyjen kanssa kun olen niin huono niitä käyttämään. Tämä tulee varmaan käyttöön jossain vaiheessa mutta menee nyt kaappiin odottelemaan.


Kyseessä on Medusa's merkkisen lafkan huulipuna, "lip tint", whatsoever. Jättää mattaisen pinnan huuliin. Maksaa 9.99£.

Oma kommentti: Taidan laittaa tämän suoraan eteenpäin jollekulle jolla voisi olla tälle käyttöä. Mielelläni olisin ottanut tämän jossain toisessa värissä kuin tälläisessä kalman nudessa. Tämä sävy tuskin sopii mulle yhtään. Medusa's makeupin sivut olivat todella herkullisen näköiset ja sieltä löytyi tosi paljon mielenkiintoisia tuotteita jotka olisin huolinut ennemmin kuin tämän värin.


Johnny Concert Glamourin luomiväri on ihanan pastellinen. Hinta on 6.50£ yksittäisellä napilla. Vegaaninen. Myös mukana tullut sivellin on kyseiseltä merkiltä, unohtui kuvata yksittäin.

Oma kommentti: Ihan uppo-outo merkki. Eksyin ihmettelemään tätä merkin nettisivuille. Tästä tulee mieleen jonkinlainen "luksus", pakkaukset näyttävät selektiivisen kosmetiikan pakkauksilta mutta firma itse painottaa tuotteiden vegaanisuutta, luonnollisuutta ja sitä että eivät sisältäisi mitään myrkyllisiä kemikaaleja. Tiedä siitä sitten mutta tämä luomiväri on tosi nätti, voisi kuvitella että voisi käyttää myös vaikka poskipunana?


Boksin mielenkiintoisin tuote oli päivävoide joka sisältää lehtikaalia(!). Kyseessä on kosteuttava ja ihon raikkaan näköiseksi tekevä päivävoide. Vegaaninen. Hinta 14.90£.

Oma kommentti: Lehtikaalia sisältävä päivävoide on kyllä ehdottomasti mielenkiintoisin tuote jonka otan käyttöön aikoihin. Voide vaikuttaa todella hyvältä, ja kävin tutustumassa jo merkin nettisivuihin ja voisin tutustua muihinkin tuotteisiin! Apua. Menee odottelemaan päivävoide jonoon, ehdin ostaa jo yhden ennen kuin tiesin tämän tulevan boksista...

Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on 49.50£ joka on mun mielestä aika hyvä ja sai todella vastinetta rahoilleen! Tosi kiva että tästä löytyi paljon uusia merkkejä, joihin perehtyä. Uskon että palaan tämän postauksen pariin sitten kun on aika miettiä läheisille taas joululahjoja...

-Laura-

2 kommenttia:

  1. Kiinnostava setti, koska kaikki mulle ihan vierita merkkejä ja sellaisiahan olisi erittäin kiva kokeilla. Varsinkin luomiväri on tosi upea ja käy hyvinkin myös poskipunana. Lehtikaalia sisältävä kasvovoide kuulostaa todella vihreältä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! Odotan innolla että pääsen testailemaan näitä. Tuo luomiväri on kyllä hurjan kaunis ja monikäyttöinen.

      Poista