lauantai 6. tammikuuta 2018

Joulukuun loppuneet

Moikka!

Nyt esittelyssä joulukuun loppuneet. Kuten olen ehkä jo aiemmin sanonut, niin perjantaina lähdetään miehen kanssa Meksikoon häämatkalle, joten postauksia ei kuulu muutamaan viikkoon. Katsotaan jos ehtisin tehdä muutamia ajastettuja postauksia, mutta työtahti on kyllä hurjan tiivis ennen lomaa..


Aika kiva määrä loppuneita. :) Ja kiva kun loppui usein aika harvakseltaan tyhjiksi jääviä tuotteita.


LV:n kasvovoide oli mulla tosiaan matkakäytössä, mutta jossain vaiheessa otin sen ihan päivittäiseen käyttöön. Hinta-laatusuhteeltaan oikein oiva voide, tätä on helppo käyttää kosteuttavan öljyn kanssa yövoiteena ja napakan seerumin kanssa päivävoiteena. Helppo meikata päälle. Uskon, että tulen ostamaan uudelleen.

Herbinan kuorintavoide oli mulla myös matkakäytössä mutta siirsin senkin ihan normi kuorintakäyttöön. Tykkäsin tästä kuorinnasta, kuorivat rakeet on aika isoja ja käytin tätä silloin kun halusin raapivampaa kuorintaa. Kyllä, voisin ostaa tätäkin uudelleen.

Herbinan kasvovoide sopii myös päivä- sekä yökäyttöön. Ennemmin pidin tästä yökäytössä koska tämä on tosiaan aika kosteuttava sisältämiensä öljyjen vuoksi. Menee kuitenkin päiväkäytössä erityisesti nyt talvella kun iho on kuiva. Ostin tätä jo uuden putelon kun oli alennuksissa.


LV:n hoitsikka on tuttu juttu, tätä tulen ostamaan lisääkin mutta tosin myöhemmin, sillä bongailin Sokoksen alennuksista ison putelon erään toisen firman hoitsikkaa, joka on nyt käytössä. Kyllästyin ehkä tähän siinä suhteessa kun tätä sai koko ajan olla ostamassa lisää, kaipasin vaihteluksi ehkä jotakin riittoisampaa.

Avrilin putsarista mun piti kirjoittaa, mutta näköjään en kirjoittanut. En pitänyt tästä, enkä tule ostamaan uudelleen. Koostumus oli ihan liian luirua ja sitä tuli ihan liikaa käytettyä. Pullon suuaukko oli hölmö ja vaikeakäyttöinen, kuten kuvasta huomaa olin joutunut korjaamaan sitä teipillä koska se ei vain yksinkertaisesti pysynyt kiinni. Ei oikein putsannut meikkejäkään. Jos jotakin pitää tästä sanoa, niin oli kyllä hellävarainen kasvoille, ei aiheuttanut lainkaan punoitusta. En osta uudelleen.

Gunryn saippua, again..


Lumenen Instant Luminizer valotipoista kirjoittelinkin jo täällä, vielä en ole uutta ostanut kun en ole alennuksista löytänyt mutta hankin kyllä uudelleen.

Lumenen Blur meikkivoide on nyt meikkivoide joka on mulla käytössä ollut jo pitemmän aikaa, sekoittelin tähän tosiaan nuita valotippoja ja sitten hieman tummempaa meikkivoidetta sekaa. Uusi jo ostettukin.

Logonan yövoide harmittaa, siinä suhteessa että en tästä ehtinyt kirjoitella. Oli kuitenkin todella hyvä ja miellyttävä yövoide. Tuoksui ihanan ruusuisalta ja oli sametinpehmeä. Voisimpa ostaa uudelleenkin, ehkä jos löydän alesta.


Rainbowin kynsilakanpoistoaine on kestänyt ikuisuuksia, mulla tulee niin harvoin lakattua kynsiä. Tämä oli kuitenkin ihan hyvä poistoaine ja muistaakseni aika halpa, eläinkokeeton tuskin on?

Dermosilin kuivashampoo oli jäätävää kuraa. En osta uudelleen. Täällä aiheesta enemmän.

-Laura-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti