tiistai 30. tammikuuta 2018

After Sun (Alga Maris)

Moikka kaikille!

Nyt on häämatkalta palattu ja sydäntä hieman puristaa katsoa kuvan näkymiä.. Miten voikin olla niin ikävä takaisin reissuun? Noh, kotonakin on ihan mukava olla. Ajattelin näin ajankohtaisesti (köh..) pureutua tammikuun lopulla after sun voiteeseen. Noh, jos eetterissä on paikalla muita reissuun lähtijöitä niin mulla on suositella hyvää cruelty-free aftersunia joka oli korvaamaton apu mulle lomalla.


Kyseessä on siis Alga Mariksen after sun emulsio. Sisältää luomu aloe veraa, ruskean levän uutetta sekä sheavoita. Emulsiossa on myös patentoitua alga gorrie -yhdistettä, joka on punalevästä uutettu antioksidantti. Kaikkinensa emulsio rauhoittaa ihoa, vähentää punaisuutta, lukitsee kosteutta, sekä tämä aiemmin mainittu patentoitu yhdiste estää auringon valon aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Tuoksuu miedosti kookokselta. Sopii sekä kasvoille että vartalolle. Vegaaninen.

Mainitsin siis että tämä tuote pelasti lomani, sekä myös aviomieheni loman. Kolmanneksi viimeisenä päivänä karibian aurinko yllätti aurinkotuoliin nukahtajat, ja seurauksena oli todella paha palaminen, erityisesti itselläni. Nyt, miltei viikko palamisesta, ihoni on edelleen todella herkkä ja punoittaa edelleen ja nyt alkaa jo hieman kuoriutua. Iho paloi niin pahasti isolta alueelta että mietin, pitäisikö minun hakeutua lääkäriin. Loput lomapäivät menikin niin että peitin ihoni vaatteilla ja välttelin aurinkoa. Iho oli palanut niin että siinä oli myös vesikelloja.

Emulsion koostumus on ohuehkoa fluidia. Ohuisuudestaan huolimatta se on todella täyteläistä ja kosteuttavaa. Tämä myös levittyy iholle todella hyvin ja imeytyy hyvin. Huomasin, että hyvä imeytyvyys on erityisen tärkeää tämäntyyppisellä tuotteella, kun sitä helkkarin kipeää ihoa ei tee mieli koskea koska myös nukkuminen teki pahaa... Oli myös mukava kun tuote imeytyi ihoon eikä vaatteisiin tai petivaatteisiin.
Tämä ei kirveltänyt eikä ärsyttänyt ihoa lainkaan. Tuote myös kevyesti tuntui iholla viilentävältä joka sopi erityisen hyvin punaiselle ja kirvelevälle iholle.
Myöskin kookoksen tuoksu oli niin mieto, että se ei häirinnyt minua. En pidä kookoksesta lainkaan.
Emulsio jätti ihon pinnalle hieman nahkean tunteen mutta ei lainkaan häiritsevää sellaista.
Emulsio tuntui vielä iholla, kun kävi suihkussa (auts..) joten selkeästi imeytynyt tuntu pysyi iholla pitkään. Tämä tuntui myös kasvoilla miellyttävältä ja öisin levitin tätä kasvoille yövoiteen sijasta.

Emulsion mainitaan olevan riittoisa, mutta toisaalta käytettiin tämä miehen kanssa n. viikossa miltei loppuun. Toki hölvättiin tätä enemmän kuin laki salliikaan, mutta toisaalta niiden polttamien kanssa ei viittinyt kitsastella.

Maksaa esimerkiksi House Of Organicin sivuilla 19,90e. Jos etsit hyvää cruelty free aftersunia niin tässä erinomainen ja suositeltava vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti