torstai 11. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 loppuneet

Noniin.. Pidelkääs hatuistanne kiinni ja valmistautukaan kuluttamaan takapuoli-lihaksia, sillä nyt tulee eetteriin vuoden 2017 loppuneet.


Koko kasa. Onhan tuossa aivan järjetön määrä roskaa yhden ihmisen käytettäväksi. Aion kyllä kierrättää kaikki pakkaukset niin hyvin kuin vain pystyy.


Nestesaippuioita loppui yhteensä 10 kpl. Olen kyllä huomaavinani että tästä ainakin yksi saippua puuttuu joka on vähän erikoisempi. Ensi vuoden loppuneisiin en perus saippuoita enää kasaa, ehkä joitakin erikoisia sitten.


Shampoota loppui yhteensä 6 kpl. Jotenkin hauskalta tuntuu, että olen ostanut vain yhden ns perusshampoon, kaikki muut ovat värishampoita. Tässä näkyy hyvin se, miten paljon keskityn hiuksissa niihin tiettyihin tuotteisiin.


Punaisille hiuksille tarkoitettuja hiusnaamioita loppui 8 kpl.


Ns. perushoitoaineita loppui 6 kpl. Näitä meneekin enemmän, koska sekoittelen aina näitä noihin värillisiin naamioihin.


Kuivashampoota loppui 3 kpl. Tänä vuonna olen selkeästi panostanut kuivashampoiden käyttöön koska olen säästellyt hiusväriä.


Hiuslakkoja loppui 3 kpl. Valitettavasti nämä eivät ole Cruelty Free, kun ovat löytyneet kaapin pohjilta ja olen käyttänyt jemmoja pois.


Lämpösuojia kului yhteensä 2 kpl.


Kasvoputsareita loppui yhteensä 11 kpl. 


Suihkugeelejä kului 9 kpl. Heh, mulla taitaa olla jemmassa jo seuraavankin vuoden suihkugeelit :D


Silmämeikin puhdistusainetta kului 1 kpl. Puhdistan nykyisin kaikki meikkini misellivesillä joten näitä ei tule enää hankittua.


Kasvovesiä kului 3 kpl.


Myös misellivesiä kului 3 kpl.


Kasvoseerumeita kului 5 kpl. Aika hyvä kun tajusin näiden merkityksen vasta viime vuonna.


Yövoiteita loppui 5 kpl.


Päivävoiteita yksi yövoiteita enemmän, 6 kpl.


Kasvojen kuorintaan kului kuorintoja 4 kpl.


Kasvonaamioita käytin naurettavan vähän, kun koko vuonna niitä loppui vain 1 kpl + 2 kertapakkausta.


Silmänympärysvoiteita kului 2 kpl.


Jalkavoiteita kului 2 kpl.


Deodorantteja kului 3kpl, joskin mulla on nyt avattuna niitä toiset 3 kpl...


Huulirasvoja loppui vain 1 kpl. Tämä ei kuitenkaan ole yllätys, sillä hävitän aina kaikki huulirasvani.


Vartalovoiteita loppui 3 kpl, ja monitoimivoiteita 1 kpl.


Meikkivoiteen pohjustajia loppui 2 kpl, ja silmämeikin pohjustusainetta loppui 1 kpl.


Meikkivoiteita loppui 5 kpl.


Paremmille metsästysmaille lähti ripsivärejä 3 kpl.


Sekalaisia meikkejä loppui puuteri 1 kpl, nestemäinen eyeliner 1 kpl, valopisarat -highlight 1 kpl, Alima Puren highlight 1 kpl.


Lopuksi täysin sekalainen seurakunta. Kynsilakan poistoainetta loppui 1 kpl, suolasuihkeita 1 kpl, kasvosuihkeita 1 kpl, käsivoiteita 1 kpl.

Yhteensä loppuneita tuotteita oli 116 kpl.

Oli todella valaisevaa jaksaa kerätä koko vuoden putelit, vaikka välillä mietin onko siinä järkeä. Selkeästi mulla on hyvin hanskassa kasvojen hoito ja suihkugeeliasiat, sekä hiusten hoito mutta todella paljon enemmän voisin panostaa vartalon ja jalkojen hoitoon.

Mietin myös sitä, kuinka paljon olenkaan ostanut uusia meikkejä tämän vuoden aikana ja kuinka vähän saan niitä vuoden aikana kulutettua loppuun?

Nyt, vuonna 2018 lupaan käyttää enemmän minulla jo olevia meikkejä pois ennen kuin törsään uusiin. Lupaan myös panostaa enemmän vartalon hoitoon.

Jaksoiko kukaan lukea?

2 kommenttia:

  1. Sun loppuneista huomaa selvästi mitkä ovat suosikkeja, koska montaa tuotetta oli loppunut useampi kappale. Omat loppuneet olisivat varmaan melkoinen sekalainen sirkus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, totta. Jos löydän hyvän tuotteen niin joskus tuntuu että jämähdän siihen liiaksikin. Erityisesti hiustuotteet. Voisi yrittää laajentaa valikoimaa, heh. :D

      Poista