lauantai 10. helmikuuta 2018

Kiukuttelevalle talvi-iholle: Dermosil kaura tuotteet

Moikka!

Ihoni kiukkuaa vieläkin vaikka ulkomailta paluusta on jo melkein kaksi viikkoa. Iho on kuiva ja se kuoriutuu. Tähän lisäksi vielä kuivat pakkaset, niin katastrofi on taattu. Mutta tiesin kaapista löytäväni oivan pelastajakaksikon tähän ongelmaan ja korkkasinkin ne hetimiten :)


Sain Dermosilin Kaura suihkuvoiteen ja vartalovoin anopilta joululahjaksi nyt jouluna. Mietin itsekseni että mahtavatko nämä olla kuinka tylsiä tuotteita, sillä kauran tuoksun miellän jostain syystä tylsäksi tuoksuksi? Mietin myös tällöin että onkohan vartalovoi liian tuhtia.

Kun avasin kaura suihkuvoiteen ja nuuhkaisin, niin ihastuin heti! Kyseessä on ihanan pehmeän ja lempeän tuoksuinen kaura, ei lainkaan "tylsä" tai tunkkainen. Suihkuvoiteen koostumus on ihanan pehmeää ja se on riittoisaa, pienikin määrä riittää. Pumppupullo on kätevä, 1 pumppaus tuo sopivan määrän tuotetta kämmenelle. Suihkuvoide ei ärsytä ihoa yhtään ja se liukuu iholla helposti. Ihon peseminen tällä on kyllä ilo. Kaiken tietysti viimeistelee tuo ihana rentouttava tuoksu :)

Vartalovoi on nimensä mukaan voita. Kuitenkin voiteen koostumus on pehmeää ja sitä saa helposti spaattelilla napattua purkista. Voita täytyy hieman työstää iholle, jotta se imeytyy. Koostumus on todella ravitsevaa ja tekee ihon pehmeäksi. Voissa on samanlainen tuoksu kun suihkuvoiteessa ja näitä on ihana käyttää kombona ennen kuin käy nukkumaan.

Näillä saa todella hyvin taltutettua kuoriutuvan ihon kutinan ja epämukavan fiiliksen. Suosittelen erityisesti kuivalle ja herkälle iholle näitä.

Dermosilin sivuilla suihkuvoiteen hinta on 7e ja vartalovoin hinta 7.90e. Maanantaina alkavat Dermosilin kampanjapäivät, katsoin että ainakin kaura kuorintavoide ja käsisaippua olisivat alennuksessa, saattaapa olla että tilaan testiin. :)

-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti