torstai 15. helmikuuta 2018

Le sérum visage (Avril)

Heips!

Jokin aika sitten tilasin testiin Avrilin tuotteita. Tänään puhun teille seerumista, joka ei todella sopinut mun iholle lainkaan.


Seerumi lupaa tehdä kasvoista pehmeät ja ravita ihoa sekä estää ihoa ikääntymästä. Sisältää mm. tattarivahaa, aloe veraa, kahviuutetta ja merileväuutetta. Tuotteen kehutaan sopivan kiireisiin aamuihin, koska sen tulisi imeytyä nopeasti ja sen päälle pitäisi saada meikattua nopeasti.

Niinpä, no, omia aamujani tämä on lähinnä hidastanut. Tämän päälle en saa nimittäin meikattua en millään. Olen yrittänyt kokeilla tätä yksinään, öljyn päälle, kosteusvoiteen alle, päivävoiteen alle, jopa yövoiteen alle mutta aina kun levitän tämän päälle meikkivoiteen niin tämä alkaa rullautumaan pois kasvoista joten meikki on tietenkin pakko pestä pois. Nyt olen luovuttanut tämän kanssa, taitaa joutaa pelkästään yökäyttöön kunhan edellinen kasvoöljy loppuu.

Sinänsä tässä on totta se, että tämä imeytyy nopeasti. Tämä olisi todella hyvä meikin alle jos tosiaan ei lähtisi rullaantumaan. Tämän kanssa melkein saa olla tarkkana sillä tämä tuntuu kuivahtavan heti kun tämä koskeekin ihoa :D

Seerumi ei ärsytä ihoa ja se tuntuu napakoittavan ihoa. En suosittelisi tätä kuivaihoiselle, koska mielestäni tämä ei mitenkään hurjasti kosteuta.

Hinta esimerkiksi Greendealilla on 10,95e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti